Godišnje natjecanje “Turnir tenis škole” našega kluba je održano 8. lipnja 2013. godine. Natjecatelji su bili polaznici tenis škole, a natjecali su se u dvije kategorije – starija i mlađa dobna skupina.

Na turniru starije skupine sudjelovali su Nikola Lučić-Jozak, Lovro Račić, Emanuel Matić, Teo Terzić, Antonio Stjepanović i Adrian Perhoč. Najuspješniji je bio Adrian koji je ostvario sve pobjede u odigranim mečevima. Na 2. mjesto je Lovro i 3. mjestu je Emanuel. Svi tenisači su pokazali da uz trud i uporno treniranje, svake godine sve više napreduju i igraju dobar tenis.

Tenis škola Turnir Lipanj 2013.

Najmlađi natjecatelji/ce pokazali su vještinu pravilnih teniskih udaraca i skraćenu tenisku igru (na 12 bodova) – prilagođena dobi i poznavanju teniskih vještina. Natjecali su se Mika Perhoč, Emil Avdić, Mirta Hrnlić, Larisa Stajnko, Barbara Penić i Tena Rajki. Prvo mjesto zasluženo je osvojila Larisa. Barbari je pripalo 2., a najveće iznenađenje u ovoj skupini je Tena s osvojenim 3. mjestom. Tena je najmlađa polaznica tenis škole.

Tenis škola Turnir Lipanj 2013.

Na kraju jedno veliko bravo za sve natjecatelje/ice. Za galeriju kliknite na slike.

Tags: , ,