I ove godine smo za naše tenisače/ice, polaznike/ce tenis škole, organizirali klubsko natjecanje.

Ponovo je to bilo krajem školske godine, kako bismo prije ljetnog odmora odmjerili tenisko znanje i vještinu kojom smo ovladali.
Turnir tenis škole je organiziran 7. lipnja 2014., a natjecatelji su se natjecali u 4 dobne kategorije, ukupno 24 djece.
U kategoriji od 6 do 8 god. natjecalo se četvero djece. To su naši najmlađi polaznici koji su tek na početku učenja i svladavanja teniske vještine. Najuspješniji je bio Kristijan Leskovar i osvojio 1.mjesto. Naša najmlađa polaznica tenis škole, Marta Mihaljević, je zasluženo osvojila 2.mjesto u ovoj kategoriji. Lucija Šimec je treća, a Mia Jurak na četvrtom mjestu. Bravo za naše najmlađe tenisače/ice i velika pohvala za veselje kojim pristupaju svakom treningu :)

Fotografije su dostupne na Tenis škola – 2014. godina (turnir).

U kategoriji od 8 do 10 god. natjecalo se 8 natjecatelja. Najuspješniji je bio Mihael Ivić koji pokazuje izvrstan napredak u usvajanju pravilnih teniskih udaraca. Na drugom mjestu je, jednako spretan i marljiv tenisač, Sebastian Sebastijan. Na trećem mjestu je brz i spretan Emil Avdić, koji sve značajnije napreduje u usvajanju teniske vještine. U ovoj kategoriji sudjelovali su još: Lorena Barbarić, Lara Marušić, Šimun Penić, Sandra Sebastijan i Barbara Ikić.

U kategoriji od 10 do 13 godina sudjelovalo je 6 natjecatelja/ica.
Prvo mjesto je, odličnom teniskom igrom, pripalo Loreni Kovač. Slijedi na 2. mjestu Mika Perhoč koji je pokazao izvrstan napredak, dok je treće mjesto pripalo marljivoj i ustrajnoj Mirti Hrnčić. Osim „pobjedničke“ ekipice, sudjelovale su još Paula Đozić, Barbara Penić i Anja Arambašić.

U kategoriji naših „najstarijih“ polaznika tenis škole od 13 do 16 god., posebna pohvala pripada Perhoč Adrianu koji je ponovio prošlogodišnji uspjeh i osvojio 1. mjesto. Isti uspjeh, kao i na prošlogodišnjem turniru, ostvario je i Lovro Račić. Pripalo mu je 2 mjesto. Treće mjesto osvojio je Stjepanović Antonio. U ovoj skupini sudjelovali su još Eva Pleše, Larisa Stajnko i Teo Terzić.

Nakon odigranih mečeva, slijedilo je druženje uz roditelje – naše najveće navijače i podršku tijekom godine. Hvala Vam roditelji na tome!
Bili smo umorni od sunca i natjecanja te smo se počastili grickalicma, pizzom, sladoledom i sokovima. Svaki natjecatelj/ica dobio je klubski poklon – majicu s logom Kluba i naše tenis škole.
Čestitamo svim natjecateljima na međusobnoj podršci i suradnji tijekom godine.

Pohvala i našem treneru Tvrtku koji s velikim entuzijazmom, trudom i kvalitetno osmišljenim treninzima potiče djecu na aktivno bavljenje sportom.