Danas 09.06.2012. održan je godišnji turnir polaznika tenis škole našega Kluba. Natjecali su se: Emil, Mika, Larisa, Mirta, Klara, Tom, Sven, Adrian, Lovro R., Lovro Š., Antonio, Filip, Dominik i Teo. Sudjelovalo je 14 natjecatelja u dvije skupine – početnici i napredniji.

Natjecanje ovih skupina se razlikovalo radi različitog stupnja usvojenosti teniske vještine. Početnicima je trener kroz različite teniske igre zbrajao bodove u točnom izvođenju zadanih udaraca te smo tako dobili tri najuspješnija igrača/ice. Na pobjedničkom postolju danas se našla Larisa Stajnko. Na drugom mjestu je zasluženo Mika Perhoč. Na trećem mjestu iznenadila nas je Mirta Hrnčić, koja je tek na početku učenja teniske vještine. Za svo troje najmlađih…jedno veliko BRAVO i vrijedno naprijed!

Napredniji polaznici odmjeravali su snage u pravoj teniskoj igri. Ovogodišnji pobjednik je Sven Šikac, izvrstan na drugom mjestu je Lovro Račić, a brončanu medalju zavrijedio je Antonio Stjepanović.

Sve natjecatelje nagradili smo klubskim majicama, pizzom i sladoledom, a pobjednicima su pripale i zaslužene medalje. Svima čestitamo na pravoj fer igri i sportskom ponašanju.
Igrajmo se i učimo tenis do sljedećeg turnira i zajedničkog druženja!

Galerija fotografija se nalazi i na sljedećem linku – Turnir tenis škole – Lipanj 2012. godina.

Tags: , , , ,