U cilju poboljšanja usluge od sada nudimo i mogućnost online rezervacija. Kompletan sustav imena Tennicore je razvijen u potpunosti koristeći vlastito znanje i iskustvo te najmodernije tehonologije. Tenis KAP klub je certificirani Tennicore Klub što između ostaloga znači da podržava online rezervacije s korisničke strane te kompletnu administraciju terena i termina sa strane samog tenis kluba.

Kako mogu rezervirati svoj termin online?
Cijeli inicijalni proces se sastoji od 4 koraka – njih radite samo jednom prilikom registracije na sustav.

  1. registrirati se na Tennicore sustav svojim imenom, email adresom te brojem mobitela
  2. verificirati email adresu na koju vam možemo poslati obavijesti oko promjena kluba u kojem igrate, resetirati lozinku ukoliko ste je zaboravili i sl.
  3. verificirati broj mobitela putem SMS-a kako bi uistinu znali da taj broj pripada baš Vama
  4. (opcionalno) ukoliko ste već igrač Tennicore kluba te on posjeduje Vaš broj mobitela sustav će vas automatski “prepoznati” i moći ćete obaviti online rezervaciju, ukoliko niste nigdje još igrali ili klub nema vaš broj mobitela ubačen u svoj sustav potrebno je zamoliti osoblje kluba da to učini – nakon toga vas sustav “prepoznaje” i možete obaviti online rezervaciju

Svaki sljedeći put dovoljno je prijaviti se na sustav sa svojim emailom i lozinkom te obaviti online rezervaciju. Online rezervacija se obavlja upisom imena drugih igrača na terminu koji su također obavili gore navedeni postupak te sve što treba napraviti jest kliknuti na “Izračunaj” kako bi vidjeli cijenu rezervacije te zatim “Potvrdi”. To je to, upravo ste rezervirali termin online.

Tennicore sustav omogućuje pretraživanje tenis klubova, ali možete koristiti i direktan link za naš Tenis KAP klub. Isti link možete pronaći u padajućem izborniku nakon prijave gore desno pod “Ime prezime” -> “Moji klubovi”.

Ima li kakvih restrikcija oko rezervacija online?

  • najranije što možete rezervirati je 30 minuta unaprijed
  • najkasnije što možete rezervirati je navečer sljedeći dan
  • jedna rezervacije ne može trajati dulje od 2 sata u komadu
  • maksimalno možete rezervirati 4 sata dnevno termina

Ukoliko vam je neka od restrikcija prepreka, slobodno nas kontaktirajte na naš broj telefona (informacije dostupne na Tennicore stranici).

Mogu li rezervirati termin putem mobitela (Android/iPhone)?
Trenutno ne (iako možete probati putem web sučelja), Tennicore Explore aplikacija za Android izlazi krajem kolovoza.

Vlasnik sam tenis kluba, kako i moj klub može postati certificirani Tennicore Klub?
Možete me kontaktirati na sven ( at ) tennicore.com, pa ćemo krenuti od toga.